≡ Menu

Inte visste jag att jag var Neil Halstead-fan

Jag försöker sätta poäng på alla låtar i familjens iTunesbibliotek. Ibland blir jag förvånad över hur låg medelpoäng sånt jag trodde var favoritalbum kan få. Även det motsatta händer. I höstas insåg jag till exempel att jag var Mojave 3-fan. 

Vilka är Mojave 3, undrar ni? Jo, ett brittiskt alternative country-band som låter som de var alldeles amerikanska. För dem som vill ha sin countrymusik saltad, pepprad och kryddad kan Mojave 3s musik kännas väldigt fadd. Någon beskrev dem som boring and good.

Egentligen handlar alltsammans om Neil Halstead som ledde shoegazer-bandet Slowdive på 1990-talet. Här kommer en lycklig-över-att-finnas-till-låt från hans senaste soloalbum (som låter väldigt mycket som ett Mojave 3-album):

Om du gillar det här kan du också lyssna på den här. 

Dock måste jag utfärda en varning: refrängen kommer att fastna i ditt huvud ett par dygn.

Just pray for us
pray for sunshine
these days are cold
and I'm missing you

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment