Kategorier
Ett djefla lif

Bot för prokrastinering

När du rensat hängmappar, uppdaterat din blogg, städat bort dubbletter i adresslistan, svarat på nattståndna mejl … så kanske det är precis vad du behöver sluta upp med för att komma vidare.

När du bedömt den översta punkten i komihåglistan som oprioriterad sex–sju gånger men känt samma obehag inför den varje gång … så kanske det är den du behöver ta itu med den för att komma vidare.

När du passerat den där ryggsäcken som ligger och kräks ut sitt innehåll över din läsfåtölj och upplevt samma äckel varje gång … så kanske du behöver städa och stänga den innan du kan komma vidare!

När du bävat inför pappersbunten på ditt arbetsbord, anat alla svårigheter som göms i dess inre … så kanske det är den du behöver sätta igång med för att komma vidare.

Börja med sidan 1. Det brukar vara ett bra ställe att börja på.

3 svar på ”Bot för prokrastinering”

Bäste djefla man! Av alla förnumstigheter var väl det där det sista man ville höra, enär man redan är obehagligt medveten om sanningshalten i det.

Men okej. Tack ändå för påminnelsen. Min egen blåslampa är lite slut för tillfället se.

Haha, jag har stavat fel till dubblett, ser jag.

Rapport från pappersbunten: det var riktigt trevligt att läsa efter en stund. Som att bada sent i augusti: när man legat i en stund är det ganska skönt.

När vi ändå håller på att korrekturläsa:
så kanske det är den du behöver ta itu med den för att komma vidare.
Här är det ju åtminstone ett DEN för mycket!
Det är skönt att vara pensionär…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *