Kategorier
Okategoriserade

Första gången jag …

…  blev bloggutmanad – när kan det ha varit? Det minns jag inte, men här kommer i alla fall svaren på Lottens senaste upp/utmaning.


Första gången jag …


1. … åt tacos måste ha varit i krokarna av Hötorget tillsammans med den vackra flicka som sedermera skulle bli min hustru. 

2. … körde bil var förmodligen på en parkeringsplats i Viken, 15 km norr om Helsingborg. Min körutbildning kändes evighetslång.

3. … sov i tält  var förmodligen i samband med att vårt nyinköpta norska fjälltält skulle testas före turen till Helags nittonhundrasjuttilutti– familjens första och sista fjällvandring.

4. … drack alkohol tänkte jag att det här var bara dumt, och sen gjorde jag aldrig om det.


5. … fick ett jobb ritade jag skolgårdskartor på uppdrag av Helsingborgs skid- och orienteringsklubb. 

6. … stod på en scen var när jag var konferencier för  julshowen på Olympiaskolan i Helsingborg 1981. Det passade mig utmärkt.

7. … svimmade – har ännu inte inträffat, men det var bra nära när Per Erik Jakob Bergman plötsligt gled fram mellan min hustrus lår och bara låg där och var en livs levande människa och till yttermera visso min förstfödde son. Jag damp snabbt ner på en stol och återvann fattningen och blodtrycket. Per Erik Jakob har numera MVG i latin.

8. … svarade på en fånig enkät var i Stockholm våren 1984 då jag och en lumparkompis övertalades att fylla i varsin personlighetsprofil, vilket jag och lumparkompisen bara uppfattade som en kul grej. Rätt som det var var jag tvungen att skynda till tåget, så vi avbröt ifyllandet. Vilket jag är glad över i dag; de som ville ha vår personlighetsprofil och våra kontaktuppgifter var nämligen en organistation som hette Scientologerna. Huh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *