Kategorier
Okategoriserade

Pseudofinal i melodifestivalen

Jag tycker att alla flickorna ser ut som om de håller på att föda barn stående. Inte undra på att de sjunger bredvid noterna, liksom:

– Sikta, sikta, sikta …. ååååhej! Äsch, jag missade 440 Hertz, men 435 får duga – om jag sprallar lite på benen så märker de ingenting.

Sen kommer Carola och VRÅÅÅÅLAR fram ton på ton och får det rätt för det mesta fast det kan inte vara kul att vara diss och fiss och komma till världen på det våldsamma sättet.

Ukraina är bäst. Hoppas ni hör det. Trots att det landet till stor del styrs av gangsters och är belastat av en genomrutten 1900-talshistoria så kommer vi att förundras gång på gång över den kompetens som dess 47 miljoner invånare besitter.

Ett svar på ”Pseudofinal i melodifestivalen”

Jag har hamnat i den andra delen av Europa. Jag har lockats av adlibris reklam och beställt BEEVOR, ANTONY:SPANSKA INBÖRDESKRIGET och samtidigt fått en prenumeration på Allt om Historia.
Nu till Trafikledningsanläggningen, F14. Vi får en genomgång av modern trafikledningsut-bildning samt utbildning för brand och räddning.
Rapport följer på bloggen!
Någon tid för Melodifestivalen gives icke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *