Kategorier
Ett djefla lif

Less than 15 minutes of fame i TV4

TV är en kick, även om man alltid vill spola tillbaks och ändra än det ena, än det andra. Det vore oerhört spännande och intressant att bli så rutinerad att man kan slappna av, styra tempot och ta in omvärlden. Hallå där, tv-världen – jag vill vara med IGEN!

Det rörde sig alltså om ett inhopp i Söndagsskolan vilket är ett inslag i TV4:s Nyhetsmorgon:

”Skribenten och föreläsaren Olle Bergman undervisar i konsten att skriva effektiva mail. Att vara tydlig och skriva kort är några av tipsen han ger.”

(Mitt vanligen så soliga leende saknas de första sekunderna. Faktum är att oron vred på tändningsnyckeln i mellangärdet eftersom Agneta inte gick in på de fem punkterna som jag och researchjournalisten hade förberett. Men får jag bara gagga på i vanlig föreläsarstil så lugnar jag naturligtvis ner mig.)

Länk till till klipp

4 svar på ”Less than 15 minutes of fame i TV4”

Tack för beröm! Från min betraktelsepunkt var det väldigt svårt att uppfatta hur det gick – man har fullt upp med att försöka formulera sig sammanhängande!
🙂

Jättebra ända tills Agneta på ett rätt osmidigt och irriterande sätt avbröt dig mitt i slutresonemanget.

Ser fram emot nästa tv-framträdande! (för anbuden måste väl hagla in nu eller hur?)

Nästa offentliga föreläsning ger jag på Armémuseum den 20 november; då ska jag tala om exempel ur min bok Krigiska ord.

Det hade varit jättekul om jag kunde prata historiska ord i tv också. Hallå, hallå alla producenter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *