Kategorier
Kulturyttringar

Topplistan

Nu är det dags, nu gör jag det. Håll er bara undan så kommer fem av världens tjugo bästa skivor:

Grandaddy: The Software Slump
The Cure: The Head on the Door
Dinosaur Jr: Where You Been
Soundgarden: Superunknown
Hoodoo  Gurus: Stoneage Romeos

Ingen ordning alls; de här plattorna ska placeras kring ett runt bord där ingen har hedersplatsen.

Nu har jag femton platser kvar. Bowie måste in någonstans – det blir nog ”Scary Monsters” – och Hunters & Collectors. Feeder och Eels borde kunna platsa, fast deras bästa låtar är lite utspridda, hmm …

VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ!!!

4 svar på ”Topplistan”

Men Olle, vad har du gett dig in på?
Eftersom jag bara är i början av min karriär som pappa och du har en (i jämförelse) betydande erfarenhet så kräver önskar jag också en lista över de 20 bästa barnskivorna. Inget märkvärdigt, bara ett urval av de skivor som barnen älskar och som deras föräldrar faktiskt tycker är helt okej även efter 543 genomlyssningar.

ojoj det var modigt gjort..! jag kan dock inte riktigt ljuga så grovt och säga att jag hört en enda av listade skivor. dåligt tecken. jag borde nog göra det eftersom de finns på listan. Så – Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *