≡ Menu

Tillbaks till Nirvana och Smashing Pumpkins

Om musikvärlden var en skolklass skulle Feeder vara den där tysta killen som sällan märks i klassrummet men som slår skolrekord både i terränglöpning och höjdhopp. I den djefla familjen hör de till standardrepertoaren – musiken som alla har på sin iPod.

De började som ett grungeband med tydliga influenser från Nirvana och Smashing Pumpkins men blev softare med åren. Nu går de tillbaks till sina rötter, driver upp tempot och skitar till mixen.

Spotify: Feeder – Renegades

{ 1 comment… add one }
  • Skoaffarer 18 april, 2011, 06:20

    My wife and i have been quite thankful that Jordan could complete his researching via the precious recommendations he was given through your site. It’s not at all simplistic to just continually be offering facts most people may have been making money from. We really recognize we have the blog owner to thank because of that. All of the explanations you’ve made, the easy web site menu, the relationships you aid to engender – it is most great, and it is letting our son in addition to us believe that this topic is amusing, and that is really pressing. Thanks for the whole thing!

Leave a Comment