≡ Menu

Min första Wikipedia-redigering

Efter år av velande så tar jag nu mitt ansvar och kastar mig in i vattenpolospelet i den stora kunskapsoceanen Wikipedia. I den engelskspråkiga artikeln Huguenot pekade länken till Wassy till fel ort (det var här en massaker på hugenotter ägde rum den 1 mars 1562 – något som kickade igång de franska religionskrigen). Sådärja, nu har torbern rättat.

Nätmedborgare, gör din plikt: rätta en Wikipediaartikel idag!

{ 2 comments… add one }
Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/5/9/6/endjeflaman.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484 Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/5/9/6/endjeflaman.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484
  • Johan 11 februari, 2011, 06:01

    Hurra! En välgärning! Et cetera. Fler borde rätta saker de irriterar sig på i Wikipedia snarare än lämna dem som de är.

    //JJ

  • Olle Bergman 13 februari, 2011, 11:58

    Jag kommer från och med nu att gå in och bidra i samband med researchen till de artikeljobb jag gör.

Leave a Comment